Društvo i ekonomija

Direktno.rs

06. 12. 2021. 22:18 12

Dača: Vulin priča o protestima, a za Premijer ligu dali 600 miliona!

Proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović reagovao je na skandalozni komentar Aleksandra Vulina, ministra unutrašnjih poslova, o novcu potrošenom za obezbeđivanje protesta.

Vulin je rekao da svaki protest poput subotnje blokade Gazele i izlaska građana na ulice više gradova Srbije, policiju košta oko 1,1 milion evra, a onda je napravio sramno poređenje.

- U subotu ste budžet MUP oštetili za milion i sto hiljada evra. Kada sledeći put budete pričali o tome da država treba da izdvoji milion evra za lečenje nekog deteta, setite se da ste lečenje toga deteta potrošili u subotu. Taj novac nismo morali da potrošimo, jer policija nije trebalo da bude tu, vanredno angažovana - rekao je Vulin.

Deca se u Srbiji uglavnom leče humanitarnim licitacijama i SMS porukama. Ikodinović je stoga podsetio na slučaj kada je državna kompanija Telekom platila 600 miliona evra da bi otkupila prava prenosa engleskog prvenstva.

- Da li Vulin zna da su platili Premijer ligu 600.000.000 evra? Šesto miliona, a ostale države to isto plaćaju 10 puta manje. Smeće pokvareno priča o potrošenih milion evra za demonstracije subotnje - napisao je Ikodinović.

Podsećamo, građani u Srbiji protestuju dve subote unazad zbog zaštite životne sredine i protiv kompanije Rio Tinto, odnosno njenog dolaska u dolinu Jadra da bi se iskopavao litijum.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati