Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 12. 2021. 22:45 97

Đilas najveći antisrbin, gori od NATO

Ko god se učlani u Srpsku naprednu stranku, jednostavno mora da hvali Aleksandra Vučića, ali i da pljuje i satanizuje Dragana Đilasa ne bi li se što više na taj način ušlihtao naprednjačkom vođi. Na taj način se ponaša i Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, koja je udarila na lidera Stranke slobode i pravde.

Naime, ministarka i član Kriznog štaba se oglasila posle veličanstvenih protesta i blokade saobraćaja u više od 50 mesta, poželela da prikupi koji poen kod Vučića i tako zauzme što bolju poziciju u stranci. A kako to najbolje uraditi? Tako je, satanizovanjem Dragana Đilasa.

Tako je Darija Kisić Tepavčević mrtva-'ladna rekla da "mostovi u Beogradu nisu blokirani ni za vreme bombardovanja NATO pakta", te da "Dragan Đilas organizuje lažne ekološke proteste i blokira mostove".

- Srbija nikada nije imala većeg antisrbina od Dragana Đilasa, koji je zbog svojih političkih interesa u stanju da Beogradu učini ono što nije ni NATO pakt u vreme agresije na Srbiju - rekla je Darija Kisić Tepavčević, a prenela je Srpska napredna stranka.

Mnogi tviteraši su posle ovakve izjave konstatovali da je naprednjacima jednostavno u opisu posla da pljuju Dragana Đilasa, pa se u moru reakcija izdvojila ona Biljane Stepanović, urednice Nove ekonomije.

- Ko god se učlani u SNS, mora odmah da lupa draganđilas - draganđilas, ako ne ume, izbace ga i ostane bez love. Evo, i doktorka daje sve od sebe, u granicama svojih mogućnosti - napisala je ona na Tviteru.

Da nisu tužne, ovakve izjave naprednjačkih jastrebova i ministara bi možda i nekome bile smešne...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 97

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati