Društvo i ekonomija

Direktno.rs

29. 11. 2021. 21:54 4

"Vlast uznemirena, drugi dan, u šestoj brzini pere fleke"

"Vlast je uznemirena. Iako nastavlja sa redovnim aktivnostima, drugi dan, u šestoj brzini, pere fleke i menja teze. Vučić kaže: bager je vozio po Ustavu. Ana zna tačno, dva kilometra na sat. Tako reći neprimetno, tiho, kroz ljude, ka rođendanu", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Gradonačelnik Šapca tvrdi njegova škoda nije vožena, i garantuje sve službene bile su parkirane. I sad smo zbunjeni - iste automobile vozi šef države i narkoklana i batinaš iz Šapca - možda da tražimo da im kupe neke druge, da razlikujemo. Ili da usvojimo kao stvar opšte kulture – batinaši voze škode superb - rekla je Jelena Obućina i dodala:

- Mada teza vlasti je da je batinaš došao pešice i pretukao vozača bagera, drugog nasilja nije bilo, ni težih povreda. Platio ga je Zelenović, a iza svega je 25.000 dolara Rokfelera. Za dan u sva usta vlasti ušli su strašni ekstremni levičari, gori od žutih. Ovo čak ni Đilas ne bi radio kaže Vučić. Ovi su neki mnogo gori. Jesu - ovi su besni, obespravljeni i straha oslobođeni građani. Kratko: narod koji ga neće - zaključila je Jelena Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati