Društvo i ekonomija

Direktno.rs

27. 10. 2021. 19:46 16

TRAGEDIJA Cela porodica preminula za 10 dana

Cela porodica iz Leskovca, majka, otac i ćerka, zavijena je u crno, nakon što su sva tri člana preminula za 10 dana. Najpre je preminula majka, zatim ćerka, a danas i otac. Pretpostavlja se da su svi preminuli od koronavirusa.

Familija koja sahranjuje i sedamdesetšestogodišnjeg oca, glavu kuće, skrhana bolom i u šoku. Takođe i komšije.

- Ne mogu da verujem da sam ih pre dve nedelje sve tu videla srećne, nasmejane, okupljene u dvorištu na porodičnom ručku, igrali su se sa unučićima. A onda je krenuo pakao - priča sva u suzama komšinica iz Hisarske ulice.

Zbog sumnje da imaju koronu, iako su tri puta bili vakcinisani, svi su se testirali, a rezultati su najpre pokazali da je pozitivna pedesetsedmogodišnja ćerka. Sa pridruženim bolestima, ona je preminula u niškoj bolnici 23. oktobra.

- Majci (75) je prestalo da kuca srce nedelju dana ranije. Njen muž, već je imao obostranu upalu pluća, ali tada nije bio u bolnici, doktor ga je poslao kući. Kada mu se stanje pogoršalo, otišli smo privatno da se pregleda, tada mu je ustanovljen kovid i tek tada je primljen u bolnicu i bio je na bolničkom lečenju. Žena je umrla od brige i stresa za detetom i mužem. Umro je ne znajući ni da mu je ćerka umrla - rekao je njegov unuk.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati