Društvo i ekonomija

[ Izvor: N1 ]

18. 10. 2021. 16:50 11

Potpisan predlog za premeštaj Milenkovića

Kako N1 saznaje, potpisan je predlog za premeštaj načelnika Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodana Milenkovića, koji je uhapsio Predraga Koluviju, i to na šest meseci u Odeljenje za ratne zločine.

Da bi ovaj predlog postao pravno izvršiv, potrebno je da ga potpiše direktor policije Vladimir Rebić.

Kako N1 saznaje, potpisan je predlog za premeštaj načelnika Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodana Milenkovića, koji je uhapsio Predraga Koluviju, i to na šest meseci u Odeljenje za ratne zločine.

Međutim, kako je Rebić na odmoru, ostaje otvoreno ko će ga potpisati. Nova.rs je ranije pisala o tome da bi danas ta odluka trebalo da bude doneta, a da će to učiniti Rebićev pomoćnik Dragan Vasiljević.

Ovo ne bi bio prvi takav slučaj, jer podsećamo da je, prema ranijim saznanjima N1, i inspektor Darko Đorđević, koji je pisao prijave u slučaju Jovanjica 2, optužnici na kojoj su pripadnici BIA, VBA i MUP-a koji su okrivljeni za logističku podršku organizovanoj kriminalnoj grupi, premešten pre nekoliko meseci u Odeljenje za ratne zločine.

Podsetimo, u jučerašnjem saopštenju advokatska kancelarija Tomanović, koja zastupa Milenkovića, navela je da bi premeštaj bio osveta za hrabrost i poštovanje zakona. „Načelnik Milenković je rizikujući i svoj život, zajedno sa inspektorom Mitićem i velikim brojem svojih kolega, otkrivao učešće visokih funkcionera državnih organa i bezbedonosih službi u slučaju Jovanjica i njegova smena bila bi osveta za hrabrost da primene zakoni naše zemlje i štite pravni poredak“, navedeno je u saopštenu u nedelju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati