Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 10. 2021. 14:07 17

Tepić: Braća Vučić plus SNS = Zvonko Veselinović

Treći čovek sa fotografije Andreja Vučića i Zvonka Veselinovića je Goran Bojović, kolega Andreja Vučića, zaposlen u Zavodu za izradu novčanica, ali i u rukovodstvu SDPR, krovnom preduzeću za trgovinu oružjem. Zvonko Veselinović je platio kampanju SNS 2014. preko Invictus media, a preduzeće "Srbija šume" je prepustilo 14 lovišta firmama koje se povezuju sa Zvonkom Veselinovićem. Ovo je samo deo kolača i dug prema Veselinoviću - saopštila je Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde.

Tepić je povodom ovog slučaja podsetila da je Aleksandar Vučić slagao kada je pokušao da demantuje kontakt sa Zvonkom Veselinovićem.

- Vučić je upao na legalne mere prisluškivanja zbog kontakata sa Zvonkom Veselinovićem. Upleo se kao pile u kučine u pokušaju da demantuje te navode. On zna koliko duguje Veselinoviću, pa mora da laže - navela je Tepić.

Ona je potom pokazala slike Andreja Vučića i Zvonka Veselinovića, nastale na Kopaoniku, koje su objavili nezavisni istraživački portali i rekla da je poznat identitet treće osobe sa slike. 

Potom je, kako je rekla, trio sa slike odlučio da Ognjena Oliverića, koji se redovno pojavljivao u delegacijama Aleksandra Vučića, postave na mesto direktora ćerke firme SDPR "Bezbednosni složeni sistemi".

- On je redovan u delegacijama Aleksandra Vučića i sastavni deo partije, bratije i njihove mafije. Uvidom u APR smo jasno i hronološki poslagali nekoliko ključnih stvari - u isto vreme kad su Andrej, Zvonko i Goran Bojović, koji donosi odluke o izboru direktora u ćerka firmi SDPR-a, sede na Kopaoniku, Oliverić biva postavljen za direktora ćerka firmi SDPR-a - objasnila je Tepić.

Međutim, uvidom u APR, dolazi se do podatka da je Oliverić i suvlasnik 50% firme Invicts media, u čijim prostorijama je i nastala prva fotografija Andreja Vučića i Zvonka Veselinovića.

- Veselinović je platio kampanju SNS 2014. preko Invictus media, a preduzeće "Srbija šume" je prepustilo 14 lovišta firmama koje se povezuju sa Zvonkom Veselinovićem. Ovo je samo deo kolača i dug prema Veselinoviću - saopštila je Tepić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati