Društvo i ekonomija

Direktno.rs

24. 09. 2021. 20:06 51

Šta mislite o Kosovu? - Đilas; A o metrou? - Pa Đilas... (VIDEO)

Kad god dobiješ nezgodno pitanje, na koje, realno, nemaš adekvatan odgovor, ti Đilasa pomeni. Kosovo - Đilas; Korona - Đilas; Kriminal i korupcija - Đilas; Diktatura - Đilas; Globalno zagrevanje - Đilas; Istrebljenje nosoroga - Đilas... Upravo ovako se odnose predstavnici vlasti u Srbiji kada im novinari koji nisu pod njihovom kontrolom postave pitanja. Najnoviji primer je Vučićeva perjanica, Vladimir Orlić, koji preti da nadmaši sve svoje konkurente u ovoj disciplini.

Na stranačkoj konferenciji za štampu koju je vodio Vladimir Orlić, koji obavlja funkciju Vučićevog ometača političkih oponenata, naprednjačka uzdanica umesto da odgovori na pitanja vezana za izgradnju metroa i situaciju na Kosovu, govorio je, a o kome bi drugom, nego o Draganu Đilasu.

- Šta je urađeno u poslednje četiri godine od kada ste prodavali karte za Beogradski metro do dana današnjeg - upitala je novinarka N1, Žaklina Tatalović.

- Dakle, što se tiče Dragana Đilasa... - započeo je Orlić svoj odgovor, nakon čega je Tatalovićeva pokušala da ga vrati na temu, ali bezuspešno.

Po već ustaljenoj šemi, naučenoj na čuvenoj SNS akademiji, Orlić je papagajski ponavljao režimske mantre o Đilasu, izbegavši da da bilo kakav odgovor na temu pitanja.

To isto je uradio i prilikom postavljenog mu pitanja u vezi situacije na severu Kosova, pokazavši, zapravo, koliko je režimu Aleksandra Vučića stalo do Srba na Kosovu, jer je umesto njih prioritetnije satanizovanje Dragana Đilasa.

Na kraju se sve pretvorilo u nadglasavanje i brbljanje, kao i uvek kada je Orlić u pitanju, bez imalo stida, srama i odgovornosti prema javnosti i građanima.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 51

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati