Društvo i ekonomija

Direktno.rs

16. 09. 2021. 10:24 38

Vučić mu zaposlio sina, a dr Kon podivljao!

Član Kriznog štaba dr Predrag Kon zaposlio je sina sa diplomom Megatrenda u Er Srbiju, zlatnu koku Vučićevog režima, a onda je divljao i histerisao na TV Pink jer su novinari "Danasa" to objavili!

Er Srbija, gubitaš u stotinama miliona evra je u većinskom vlasništvu Vlade Srbije, a megatrendovac Slobodan Kon usred pandemije, u trenutku dok avioni gotovo da nisu leteli ušao je u sam vrh kompanije kao rukovodilac interne revizije! Zanimljivo je što je upravo tih dana dr Predrag Kon dobio orden od Aleksandra Vučića.

"Svinjarija"! - podviknuo je dr Kon na TV Pink nakon ovog otkrića.

Ali dr Kon nije opsovao zato što se javno pokajao zbog otkrivenog sukoba interesa i nemoralne zloupotrebe svoje pozicije nego je čovek ljut što se neko usudio da o tome nešto napiše i progovori.

Iako je nacionalna avio-kompanija Er Srbija prošlu godinu završila u minusu većem od devet milijardi dinara, plate zaposlenih u menadžmentu ove kompanije i dalje su od nekoliko hiljada do čak nekoliko desetina hiljada evra.

Sada polako postaje jasno kako je i zašto medicinski deo Kriznog štaba postao politička ekspozitura Aleksandra Vučića, koja supotno čak Hipokratovoj zakletvi ćuti i ništa ne preduzima iako je zvanično, Srbija druga u Evropi po broju novozaraženih u odnosu na broj stanovnika.

Upravo članovi Kriznog štaba zajedno sa vrhom režima uskoro će morati da objasne zašto je u Srbiji prošle godine preminulo 35.000 ljudi više nego prethodnih dvadeset godina i kako smo postali peta zemlja u svetu po porastu ukupnog broja preminulih od početka pandemije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 38

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati