Društvo i ekonomija

Direktno.rs

13. 09. 2021. 21:17 13

"Frau Angela odlazi i ostavlja nam onog kog je dovela"

"Nikakvi smo domaćini. Angela je došla i noćiće ovde, a mi smo postavili zastave samo u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Umesto da svetli čitav Miloš Veliki crno-crveno-žuto, da frau shvati koliko je cenimo i koliko ne štedimo u poniznosti", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Mada, možda nema ni potrebe - zna ona da smo radi dati svoje lekare, inženjere, sestre, da ne pitamo za cenu. Samo da ode zadovoljna. A umela je da ode i namrštena. Baš kao pre deset godina posle prve posete mladoj demokratiji sa otvorenom kosovskom ranom. Tadića je brzo smenio tremaroš - rekla je Obućina i nastavila:

- Čuli smo sve o tome da je Vučića učila nemački, da nije jeo ni šniclu od uzbuđenja, da su na "zovi me kad hoćeš", da i danas šeta u holu aerodroma - ali rana nije zaceljena. Možda bi Muti, majka balkanskih autokrata, grdila da je nisu stigli migranti i Bregzit, ali nije imala kad. Sad rastanak se primakao. Odlazi … Odneće pirotski ćilim. Nama će ostaviti onoga kojeg je dovela - zaključila je Jelena Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati