Društvo i ekonomija

Direktno.rs

09. 09. 2021. 16:11 36

Minpuki, istražni organi vas željno očekuju?!

Dobar dan, gospodine Aleksandre Vuline, minpuki... Eto, prošlo je par dana. Pustili smo vas da razmislite o pitanjima, a od vas ni traga ni glasa. Možda niste raspoloženi ili čuvate pikanterije za istražne organe koji vas željno očekuju. 'Ajde da nastavimo sa malo pitanja, čisto da vam ne bude dosadno.

Da li ste možda, gospodine minpuki, upoznati sa gospodinom Aleksandrom Stepanovićem zvanim Stepa? Mislimo da vam je ime vrlo poznato jer je gospodin pripadnik MUP-a na tadašnjem radnom mestu u PS Voždovac saslušavao oštećenog Dejana Pejovića koga je prebio otac Gorana Papića. Naravno, na tome se i stalo.

Međutim, Stepina karijera posle tog saslušanja vrtoglavo ide uzlaznom putanjom. Kao i mnogi pre njega, npr gospodin Cmolić, prebačen je u UKP MUP-a, u službu za suzbijanje kriminala, a time se pozabavio gospodin Papić čijeg je oca Stepanović zaštitio. Kao i Cmolić, preskočen je gradski, te se Stepa ničim izazvano našao u MUP-u.

Svi kadrovi koje ste preuzeli od Dijane Hrkalović, ne da nisu smenjeni, već su i napredovali... Zašto menjati dobrog konja.

Eto, razmislite o tome.... A do idućeg teksta zamolili bismo vas da se spreme Vesko Milić (nismo te zaboravili nego si ozbiljna tema) i u narodu malo poznata, a u MUP-u ozloglašena Dunja Reljić. E, Dunja, za vas čuvamo finale.

Umalo da zaboravimo kratko pitanje za vas minpuki: Pošto možda ne znate za ove niže pripadnike MUP-a, možda nam možete pojasniti otkud gospodin Vladimir Rebić u istoj loži sa Veljom nevoljom... Možda ni on nije znao da je gospodin Veljko Belivuk kriminalac, kao i vi neki dan kada ste se slikali sa osvedočenim kriminalcem Vladimirom Kovačevićem Kovačom?!

Ali to je neka druga tema kojom ćemo se uskoro baviti, gospodine minpuki.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 36

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati