Društvo i ekonomija

Direktno.rs

29. 08. 2021. 15:05 9

Seka Sablić poziva na ekološki ustanak (VIDEO)

Proslavljena glumica Jelisaveta Seka Sablić pozvala je sve građane da dođu u subotu 11. septembra na protest pod nazivom "Ekološki ustanak" koji će se održati u Pionirskom parku.

- Ja molim i pozivam, da sam moćna svima bih naredila, da svi dođemo 11. septembra u Pionirski park, subota u 14 časova, na protest i da nastavimo sa protestima sve dok se ne zaustavi ovo bezumlje, ova alava otimačina i pljačka koja se događa pred našim očima i pored našeg, još uvek, zdravog razuma. Dakle, oni neki tamo, oni nam otimaju šume, planine, njive, zemlju… Otimaju vazduh. Otimaju reku, vodu koje sve manje ima u celome svetu, pa i kod nas. Zaista sam se uznemirila i uzbuđena sam što ovo govorim. Dakle, zaista svako mora da unese delić svoje energije i da doprinese borbi za opstanak i borbi za život. Možemo mi to. Vidimo se 11. septembra u Pionirskom parku, subota 14 časova - istakla je je Sablić. 


Osim nje, na Ekološki ustanak građane je pozvala i njena koleginica Svetlana Ceca Bojković.

Podsetimo, ekološki protest "Ustanak za opstanak - narod protiv Rio Tinta", biće organizovan 11. septembra u Beogradu. Okupljanje će biti u 14 sati u Pionirskom parku, ispred Andrićevog venca, a poziv su svim građanima uputile ekološke organizacije i građani okupljeni oko "Ekološkog ustanka".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati