Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 08. 2021. 22:55 105

Svi su čekali njega i... TITO JE DOŠAO (VIDEO)

Stav mirno, vojna koračnica i "Svilen konac", nasmejani gosti - ovako je predsednik Srbije dočekan na veselju ispod šatre kod vlasnika režimskog tabloida Dragana J. Vučićevića.

Predsednik se sa sinom Danilom i Tomom Monom uputio u Kosjerić na ispraćaj Vučićevićevog sina u vojsku, a kada su na slavlje konačno stigli, videlo se ko je glavni gost i centar veselja. Svi su očigledno čekali predsednika, uz prigodnu muziku i na nogama.

Kada su se Aleksandar i Danilo smestili za sto sa posluženjem ljudi su uzbuđeni prilazili da se pozdrave. Ništa tu gostima nije bilo čudno što najviši predstavnik naše zemlje prisustvuje slavlju vlasnika najvećeg tabloida u Srbiji.

Iako je Vučićević sam priznao da služi Vučiću, predsednik je sa ovim stvarima zvanično bio poprilično suptilan u javnosti, ali je izgleda rešio da promeni taktiku. Ionako i vrapci na grani znaju da Vučićević gnusne laži o opoziciji i svima onima koje režim smatra nepodobnima ne bi mogao da plasira bez direktne podrške državnog vrha.

Proslavi je prisustvovao i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić koji je svoj doprinos veselju dao tako što je dohvatio mikrofon, i u svom prepoznatljivom stilu, zapevao. Samo nek je veselo...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 105

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati