Društvo i ekonomija

Direktno.rs

25. 08. 2021. 10:43 63

Je l' to Srbija na prodaju? (VIDEO)

Supruga Aleksandra Vučić, Tamara Vučić, u promotivnom spotu toliko lepo priča o Srbiji, toliko lepo pokazuje njene "vanredne" lepote i okreće se ka Beogradu na vodi, da se na mrežama već polemiše kako je naša država na prodaju.

Srbija je odranije uvela svetsku praksu - promo spotove kojima pokušava da privuče turiste i investitore, ali ovaj poslednji izazvao je gnev dela javnosti, jer se naša država servira kao na dlanu. Uz to, za brigu je i šta prva dama izgovara, ali zaista.

-  Ipak, moja domovina je mesto gde sam videla ljude kako se grle bez upotrebe ruku, noseći maske uz distancu od dva metra - između ostalog je rekla Tamara Vučić. 

U jednom momentu Vučićeva žena izgovara i da Srbija ima "vanredne" lepote, umesto izvanredne i to isto nije jasno, što su tviteraši takođe primetili, kao i da se ponosimo kako se borimo sa pandemijom koronavirusa.

- Videli smo ljude kako se grle bez ruku, ali i kako se kese otvore lakše kad se lizne prst tokom trajanja najsmešnijeg virusa na svetu - piše jedna od korisnica Tvitera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 63

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati