Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 08. 2021. 14:30 68

"Imamo ludaka na čelu države, ceo narod je u opasnosti" (VIDEO)

Ta stranka počiva na jednom čoveku, to je kula od karata. On se bori. Nikad ne bih bio u njegovoj ulozi. Zadužio je svoj narod tako da ako bude počeo da vraća taj dug, zna se gde će završiti, na nekoj doživotnoj robiji. A čak i stotinu doživotnih robija je malo za ovo što je on uradio sopstvenom narodu - kaže general Božidar Delić o lideru naprednjaka Aleksandru Vučiću i njegovoj Srpskoj naprednoj stranci.

Ovako govori general Delić, dugogodišnji saradnik Aleksandra Vučića i aktuelni zamenik predsednika u pokretu "Ljubav, vera nada". On bio je gost emisije "Bez ustručavanja" u kojoj je izneo mišljenje o predsedniku Srbije.

- Ja čoveka lično znam, tolike godine smo bili zajedno i on je jednostavno bio sklon tome i imao te određene, da kažem, psihičke probleme. Imao je jednostavno urođeni osećaj niže vrednosti. Takvi ljudi su opasni kada dođu u poziciju. Kad imaš ludaka koji šeta ulicom, on je opasan za ljude koje sreće neposredno, ali kada imaš ludaka na čelu države - e onda je to opasno po ceo narod i po opstanak te države - rekao je Delić.

Inače, Delić je bivši funkcioner Srpske radikalne stranke (SRS), bio je i član Srpske napredne stranke (SNS), a prošle godine je sa Nemanjom Šarovićem osnovao pokret "Ljubav, vera i nada". Kako su rekli ranije, njihov cilj nije samo rušenje aktuelnog režima, već pre svega "uređivanje sistema države".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 68

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati