Društvo i ekonomija

Direktno.rs

13. 08. 2021. 13:28 18

Nada Gogić zbrinuta na državnim jaslama preko stranačkih veza muža

Kako je Direktno.rs prvi objavio, RTS-ova novinarska perjanica, Nada Gogić, koja se "proslavila" rečenicom "Đilasa pomeni" tokom gostovanja Ivice Dačića, napustila je Javni servis i našla novo uhlebljenje u Turističkoj organizaciji Srbije kao rukovodilac službe razvoja turističke ponude. Novi angažman Gogićke povezuje se sa političkom delatnošću njenog supruga, Branka Gogića, funkcionera stranke Rasima Ljajića, koja drži Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Branko Gogić je direktor JP "Emisiona tehnika i veze" i predsednik Izvršnog odbora Socijaldemokratske partije Srbije. Kako je naš portal ranije pisao, prema izveštaju Agencije za borbu protiv korupcije, Gogić je od 22. novembra 2014. v.d. direktora JP "Emisiona tehnika i veze", a ovu funkciju obavlja i danas, i za nju prima ozbiljnu nadoknadu od 153.352 dinara.

To uveliko objašnjava neprofesionalno ponašanje Nade Gogić na javnom servisu koji se finansira sredstvima svih građana Srbije, koja je time morala da pokaže lojalnost vlastima za položaj svog supruga.

Da li iz osećaja griže savesti zbog takvog "gafa" kojim je ogoljena uređivačka politika RTS ili kazne kada je (ne)svesno rekla Aleksandru Vučiću da je naručio pitanja, Gogićka je napustila RTS, i to samo dan nakon skandalozne komunikacije sa Ivicom Dačićem, i prešla u Turističku organizaciju Srbije, gde će biti na državnim jaslama.

Jasno je da ova organizacija koja se nalazi pod ingerencijom Ministarstva kojim rukovodi Tatjana Matić, potpredsednica Ljajićeve partije, pruža izvestan azil Gogićki posle bure koja se digla njenim ponašanjem.

Podsetimo, Turističkom organizacijom Srbije, takođe, rukovodi Ljajićev partijski kadar u liku Marije Labović.

U svakom slučaju, neće biti zime za Nadu Gogić sve dok je Ljajić privezak SNS, a nadamo se da će brinuti o razvoju turističke ponude Srbije bolje nego što je vodila emisije na RTS.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati