Društvo i ekonomija

Direktno.rs

07. 08. 2021. 19:29 21

"Naslednik Velje Nevolje službenim autom dolazi na utakmice"

Jedan od učesnika u ubistvu Brisa Tatona, Đorđe Prelić, koji je nadavno pušten na slobodu, dobio je zadatak da preuzme ulogu Velje Nevolje, tvrdi predsednik Pokreta za preokret, Janko Veselinović.

- Đorđe Prelić, osuđen za ubistvo Brisa Tatona, nalazi se na slobodi. Ne samo to, on vodi Jug "navijača" Partizana. I ne samo to - on na utakmice dolazi službenim vozilom države Srbije. Dobio je zadatak da sa kriminalcima iz unutrašnjosti preuzme ulogu Velje Nevolje - objavio je Veselinović na Tviteru.

Prelić je zbog učestvovanja u ubistvu Brisa Tatona služio kaznu od 10 godina zatvora. Najpre u odsustvu osuđen na 35 godina zatvora, ali je ova presuda ukinuta i u ponovljenom postupku osuđen je za blaže krivično delo i kazna mu je drastično smanjena - na 10 godina zatvora.

Ako je verovati Veselinovićevim tvrdnjama, onda je jasno da se Aleksandru Vučiću žuri da popuni upražnjeno mesto vođe navijača Partizana, na kom je donedavno bio Veljko Belivuk, kako bi nastavio da kontroliše navijače i upravu tog kluba.

U svom iskazu tužilaštvu Belivuk je govorio o svojim tesnim vezama sa Vučićem, te imajući u vidu Belivukov profil, izbor Prelića ne bi trebalo da previše iznenađuje.

Kako su mediji nedavno preneli, Prelić se sastao sa pripadnicima frakcije navijača "Principi", koju je predvodio Belivuk.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati