Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

12. 07. 2021. 11:43 13

"U MUP sam došao preko Stefanovićeve bivše žene"

Bivši zamenik načelnika SBPOK Goran Papić, koji je pod istragom zbog sumnje da je trgovao uticajem i "čuvao leđa" pripadnicima kriminalne grupe Veljka Belivuka, gostovao je u televizijskoj emisiji kod Vladimira Đukanovića, jednog od glavnih SNS jastrebova, gde je govorio kako je uz pomoć ministra Nebojše Stefanovića i njegove bivše žene Ane, bez dana policijske škole postao čelnik najbitnijeg sektora u MUP.

Papić je rekao da ga je u MUP dovela Ana Stefanović, bivša supruga Nebojše Stefanovića jer mu je verovala, a da je do njegovog napretka u službi došlo spletom okolnosti.

- Nekada, još davno dok sam bio u vojsci, čuvao sam jednog generala. Igrom slučaja bio sam veliki prijatelj, i još uvek sam, bivše supruge Nebojše Stefanovića i pošto sam imao sve te obuke, igrom slučaja sam ušao u MUP na njegov predlog, da budem uz porodicu, jer je njegova supruga neko ko meni veruje i za koga smatra da bi najbolje zaštitio nju i njenu porodicu - rekao je Papić u Đukinoj emisiji.

Pojasnio je i da je sa Anom Stefanović, bivšom suprugom sadašnjeg ministra odbrane, a tadašnjeg policije, dobar prijatelj još od detinjstva i da je tako ostalo i sada. Međutim, o sadašnjim odnosima sa Stefanovićem nije želeo mnogo da govori, pa je sada uzdržano rekao da mu se ne bi javio na telefon.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati