Društvo i ekonomija

Direktno.rs

15. 06. 2021. 21:52 4

"Šta bi bilo da Vučić ima svoju TV? Ništa, bila bi mu šesta"

"U Briselu nije bilo ništa. Ni lavovske borbe, ni spavanja na podu. Ništa, osim što je naš predsednik sve rekao Kurtiju kojeg zove Paja Patak, kojeg je prvi put video u životu, a da nije ni vređao ni psovao. Heroj diplomatije - svaka čast!", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Na put je ispraćen jednoglasnom porukom: Brnabić i Vučićević na Pinku, Dačić na Prvoj i silni analitičarski garnirung ponavlja - uz predsednika smo srcem i dušom, a ovi bolesnici koji hoće snajperom da ga ubiju, jer je Andrej Vučić bio sa narodom, trebalo bi da se leče - rekla je Obućina i zaključila:

- Toliki ljudi na raznim funkcijama nisu smislili ništa novo nego ponavljali ono što je sam Vučić govorio sinoć. I, zaista, lepo bi bilo da nam kaže predsednik, ko je taj koji je normalan i nije kriminalac - a da nije za njega? Da li takav sme da postoji u Srbiji i zašto ne? Dok se to ne desi, pošteno je primetiti da se jedino premijerka potrudila i razmišljala pa nas pitala: A zamislite da Vučić ima svoju ličnu televiziju, šta bi bilo? Pa ništa, bila mu to šesta koju ima, ne računajući kabl.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati