Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 06. 2021. 22:35 4

"Kad su junaci na Košarama ginuli, on je sređivao kuhinju"

"Pred konačnu bitku za Kosovo u Briselu, pred konačnu odbranu svetinja i Vidovdana – naš knez Lazar išao je putem kojim se mora ići: prvo na pričešće, pa po blagoslov od Pahomija i na kraju da se pokloni junacima Košara. Kad su ginuli 1999, on je sređivao kuhinju u novom stanu, tad nije mogao da ih obiđe", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana".

- Sad mu treba to junaštvo, ta slika mu je potrebna. Cinici kažu "da se Lazar tako borio - Murat bi još bio živ", ali oni ne shvataju da predsednik neće ustuknuti. Bar ne pred kamerama. Iako ga kod kuće napadaju zeleni, iako ga napadaju sebični građani, iako ga napadaju oni što ga prisluškuju - istakla je Obućina, a onda i zaključila:

- Braniće ga Ana i Vulin i pre svih brat. A brat ko brat zna da je pred bitku potrebno ohrabrenje. Zato je doneo malu pobedu unapred, za vikend. Potpomognutu uljem, šećerom i SNS kafom. Izlepio je slike od Futoga do Limana. Svaka mesna zajednica nosi isto ime. A opozicija se čudi. Ko im je kriv kad im braća nisu u politici, kad im ciljevi nisu mesne zajednice i kad čekaju svoj red na RTS kamere.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati