Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 05. 2021. 11:45 35

Odgovor redakcije Direktno.rs: Za sve što nam se desi, biće odgovoran Vučić

Prethodnih dana portal Direktno.rs je na udaru samog vrha srpske vlasti. Zbog teksta u kojem su samo preneta saopštenja sa društvenih mreža dve zaraćene strane navijača Partizana. U jednom, kriminalci i navijači, a ne mi, pominju ime Danila Vučića, sina predsednika Srbije. Dovoljno za pretnje i satanizovanje od strane režimskih medija i Vučićevih poslušnika - crtanje mete na čelo urednicima i novinarima Direktno.rs. I inverziju stvarnosti...

Zbog tekstova kojima ukazujemo na laži, rad/nerad državnika ili što zavedenima otvaramo oči, doživeli smo da nas nazovi-novinari sumnjivih redakcija kleveću, vređaju, danima linčuju, a sve pod instrukcijama najviših državnih instanci. I to nije prvi put!

Vučiću, predsedniče Srbije, Vaše otužne reči odobravanja na konferencijama za medije, i naše direktno targetiranje od strane Vaših najbližih saradnika na nacionalnoj frekvenciji i u tabloidima, osim materijala za tužbu, dovela je do toga da se zaposlenima portala Direktno pretilo UBISTVOM! Ta užasna pretnja prijavljena je Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije, međunarodnim organizacijama i udruženjima novinara. Osim osude UNS i NUNS-a, niko od nadležnih institucija do danas nije reagovao po zakonu i savesti.

Ohrabreni linčom režimskih tabloida i izopačenih televizija, svojim nastupima i ophođenjem, Vi inicirate - pretnje i ugroženu bezbednost zaposlenih u Direktno.rs.

Nakon poslednjih naslovnih strana tabloida i tekstova na portalima, s pravom smatramo da nam je bezbednost ugrožena i ukoliko se nekom od članova naše redakcije nešto dogodi, direktno ćemo smatrati Vas odgovornim.

Pitamo Vas, predsedniče, ministre informisanja u vreme ubistva urednika "Telegrafa" Slavka Ćuruvije, i Vaše saučesnike:

"Da li ste spremni da i mi budemo takva stavka Vašeg CV-ija? Ko će se nama osvetiti? I za šta?"

Mislite da ćete ovako da nas uplašite? Nekim novim izmišljenim aferama, lažnim naslovnim stranama?

I sutra i svaki dan ćemo da pitamo "zašto lažete", i pisaćemo i o "Jovanjici", "Krušiku", "Telekomu", "Milenijumu", Beogradu na vodi, "Aseku"... Da ne zaboravimo Savamalu...

Da nas ugasite - ne možete, nastaviće neko drugi. Da nas hapsite - uvek možete - jer ste i policija i sud i država. A vi ste se odlučili za napad na portal - kršenjem zakona, lažima, klevetom, uništavanjem života, rasturanjem porodice... Time ste zapravo pokazali ko ste Vi i čime se bavite!

Da li je predsednik države svestan odgovornosti pred zakonima i javnošću? 

Dakle, za sve što se u budućim danima bude dešavalo članovima redakcije portala Direktno.rs i njihovim porodicama, direktno odgovornima smatramo Aleksandra Vučića, bivšeg ministra informisanja u vreme ubistva novinara Slavka Ćuruvije.

Redakcija portala Direktno.rs

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 35

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati