Društvo i ekonomija

Direktno.rs

12. 05. 2021. 20:40 26

"Funkcionerka otkrila identitet dece da bi branila Palmu!"

"Žrtve i svedoke uvek štitim, ma čija deca bila. Na žalost, jedna majka, Palmina funkcionerka, SAMA je otkrila identitet rođene dece da bi branila Palmu! I potvrdila moje navode da policija ima fotografije nagih maloletnica iz Jagodina. Ako Palmini moraju čak i ovo...", napisala je Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde.

Podsetimo, na današnjoj konferenciji za medije, Tepić je istakla da policija ima telefon sa fotografijama i snimcima nagih ćerki najbližih saradnika lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme. Ovaj telefon je, kako je istakla, zaplenjen 21. juna prošle godine kod jednog od Markovićevih saradnika.

- Želim sa ovog mesta da pitam da li su Tužilaštvu dostavljeni dokazi iz mobilnog telefona najbližeg Palminog saradnika, koji je zaplemljen pre nekog vremena. On je u posedu policije. U tom telefonu nalaze se fotografije i snimci nagih maloletnih ćerki Palminih najbližih saradnika, koji su na najvišim funkcijama u Jagodini. Zašto se ovo krije, zašto se zataškava i ko to čini, jer je telefon zaplenjen na izborni dan 21. juna prošle godine - upitala je ona.

Nakon toga, oglasio se Marković koji je najavio da nema veze sa snimcima, najavljujući da će se majka jedne devojčice oglasiti javno.

- Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima, ni sa moblinim telefonima bilo čijim, a kamoli sa ćerkama mojih bliskih saradnika, niti sa bilo čijim ćerkama. O tim slikama iz telefona oglasiće se majka tih devojaka koje su na snimcima i saopštiti o čemu se radi - poručio je Marković u pisanoj izjavi.

Ubrzo se i desilo ono što je Marković najavio - oglasila se majka maloletnice, Biserka Jakovljević, koja je i direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini.

Ona je izjavila da je "potpredsednica Stranke slobode i pravde za linč predsednika Skupštine Jagodine iskoristila njenu privatnu situaciju gde joj je jedna žena iz opozicione grupe građana pretila da će na društvene mreže postaviti neprikladne fotografije njene maloletne ćerke".

- Odmah sam to prijavila policiji, koja je odmah obavestila Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, koje je odmah reagovalo, tu ženu pritvorilo, a njen telefon oduzelo. Ta zla žena, Marinika Tepić, iskoristila je danas moj privatni problem i moju ličnu situaciju sa tom ženom da bi nastavila svoj politički linč prema Draganu Markoviću Palmi - navela je, između ostalog, Jakovljević, a prenela je Skupština Jagodine.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde je reagovala na navode Dragana Markovića Palme, ali i direktorke Centra za socijalni rad u Jagodini, koja je, kako je Tepić navela, samo potvrdila njene navode sa današnje konferencije za medije.

- Žrtve i svedoke uvek štitim, ma čija deca bila. Na žalost, jedna majka, Palmina funkcionerka, SAMA je otkrila identitet rođene dece da bi branila Palmu! I potvrdila moje navode da policija ima fotografije nagih maloletnica iz Jagodina. Ako Palmini moraju čak i ovo... - poručila je Tepić na Tviteru.

Inače, napomenimo i to, Marinika Tepić će u petak u kraljevačkom tužilaštvu ponovo dati iskaz povodom navoda da je Dragan Marković Palma organizovao žurke u Jagodini na kojima su podvođene devojčice i žene.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati