Društvo i ekonomija

Direktno.rs

06. 05. 2021. 14:01 19

Posle "Komercijalne banke" i "Skijališta", zarađuje i u "Pošti"

Katarina Šušić, ime malo poznato srpskoj javnosti, na koje je prošle godine ukazao lider SSP, Dragan Đilas, obelodanivši da kao izvršni direktor "Skijališta Srbije" i član UO "Komercijalne banke", mesečno zarađuje 307.919 dinara, dok na ruci nosi "Roleks" sat vrednosti 20.000 evra, milošću Aleksandra Vučića je ovih dana dobila novu funkciju u JP "Pošta Srbije".

Šušićeva, koja je diplomirala je na Fakultetu za poslovne studije Megatrend univerziteta, postala je član Nadzornog odbora JP "Pošta Srbije".

Kako je navedeno u njenoj biografiji, svoju radnu karijeru je započela u JP „Poslovni prostor Zemun”, kao pomoćnik direktora Radne jedinice za gazdovanje, namensko korišćenje i održavanje pijaca, nakon čega je obavljala poslove direktora Radne jedinice za upravljanje pijacama. Zatim postaje direktor za upravljanje poslovnim prostorom, a potom i izvršni direktor za finansije.

Od 2016. godine obavlja funkciju izvršnog direktora za organizacioni deo podrške u JP „Skijališta Srbije”, a u periodu od 2018. do januara 2021. godine član Upravnog odbora „Komercijalne banke”.
Funkcija u JP "Pošta Srbije" najnovija je u nizu koje obavlja ova očigledno vlasti bliska osoba, nepoznatih profesionalnih kvaliteta, ali, očito, dovoljno sposobna da dobro zarađuje, što joj omogućava skupocene "Luj Viton" torbe, ešarpe, majice...

Podsetimo, na jednoj od prošlogodišnjih konferencija za novinare, Dragan Đilas je ukazao na Šušićevu kao na fenomen u Srbiji, jer "vredi" četiri puta više od jednog lekara.

- Znači, Katarina Šušić i hiljade Katarina Šušić vrede četiri puta više od jednog lekara u Srbiji - rekao je Đilas, dodavši da Šušićeva na ruci nosi garsonjeru, a jedna nastavnica treba da radi četiri godine, kako bi kupila "Roleks" sat.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati