Društvo i ekonomija

Direktno.rs

21. 04. 2021. 00:17 0

"Da li ćemo čuti koliko su mračne noći na Moravi?"

"Slučaj Palma je otvoren. U tužilaštvu u Jagodini. Iz dva razloga - jer je bila konferencija i jer je Palma molio. Tamo će pre ili kasnije morati svedok sa Marinikine konferencije, koji jeste član Stranke slobode i pravde. Što je za Palmu, izgleda, presudno, za pravnike je nebitno, a za one koji su priču pokrenuli amaterski pokušaj zaštite svedoka", rekla je Jelena Obućina u najavi "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Da li je ono što je rekao tačno – to je ključno pitanje. Još ključnije, hoćemo li čuti taj odgovor – koliko su mračne noći na Moravi - rekla je Obućina i zaključila:

- Naprednjaci za sada ćute, socijalisti se prave da nisu odavde, Palma je sam sateran u ugao ringa. Daleko je od nokdauna, još dalje od nokauta. A ako se tužilaštvo za koji dan oglasi i kaže ovde nema ništa, biće to samo mučni sparing u kojem publika nema nijednog razloga da uživa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati