Društvo i ekonomija

Direktno.rs

04. 04. 2021. 18:34 34

Ko da "poklon" Vučiću, on ga časti milionima para građana

"Ko da poklon Vučiću, on mu uzvrati milionima. Zoltan Tamaš je prvo "častio" Vučića za Novu godinu! A sada Vučić "poklanja" penzionerima vitamine "Goodwill Pharme" koju zastupa Zoltan Tamaš", otkrila je potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić.

- Ma, nemoguće da je isti. I da nema bar nekog prijatelja i brata koji se na nama ne bogati - prokomentarisala je Marinika Tepić.

Ona je priložila i izvod iz Agencije za privredne registre kojim se potvrđuje da je Tamaš zakonski zastupnik "Goodwill Pharme" u svojstvu direktora.
Da se Vučić i Tamaš poznaju, dokazuje i objava na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav", u kojoj se Vučić zahvalio Tamašu na novogodišnjem poklonu.
- Divan poklon od dobrog poznanika iz Subotice, Zoltana Tamaša. Još samo da retro flašicu Koka-kole uspem da zamenim dobrom bocom vina i dobio sam najoriginalniji poklon za Novu godinu - napisao je Vučić.
Podsetimo, Vučić je danas preuzeo ulogu imunologa i farmaceuta, te je u svom najnovijem pokušaju kampanje predstavio vitamine i minerale koje će penzioneri dobiti na poklon od države.
- Dragi penzioneri, ovo je prvi uzorak kese sa sadržajem onoga što treba da dobijete ko dodatni poklon od vaše države jer ste to zaradili, mnogo toga izgradili, sve napravili u našoj zemlji što smo mi nasledili - rekao je Vučić, teatralno vadeći kutije minerala cinka, vitamina D3 i C vitamina, iz male bele kesice sa grbom Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 34

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati