Društvo i ekonomija

M. Z.

23. 03. 2021. 22:10 18

Obućina: Na večeri sa Darijom i Vulinom (VIDEO)

"Dobro veče. Juče smo kuvali, večeras smo na večeri sa Darijom i Vulinom. Za predjelo - gambori u hrskavoj korici, brizla sa čipsom od škembića, hobotnica sa penom od paradajza. Ukusno, ali se bolje vari uz dobro vino", rekla je Jelena Obućina u najavi "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Petruus pomero - upamtite. Nije skupo, flaša 750.000 dinara. Ali gosti su kiseli - Dariju brine širenje zaraze u staračkim domovima, tek je završila konferenciju za novinare, umorna je. Vulin jede glavno jelo, ali nije mu ni do čega. Kreće obračun sa organizovanim kriminalom. Gotovo da mrljave onu hobotnicu sa dehidriranom maslinom i bademima. Sreća nema puno ljudi, jer stroge mere su na snazi i restorani ne rade - kazala je Obućina i na kraju najave zaključila:

- Dok su čekali desert stigao je uznimirujući SMS: "Je l' lepo vino za 16.000 evra", "lažete narod", "obavestiću medije". Ko mu je javio, otkud mu broj, Vuline vidi. Vulin je reagovao, zvao gde treba. Dezert im je preseo. Nisu ni okusili celer tartufe. Nedugo potom, pošiljaoca poruke uhapsila je BIA, čim je iz Norveške sleteo u Beograd - istakla je Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati