Društvo i ekonomija

[ Izvor: Direktno.rs ]

22. 03. 2021. 11:47 16

Besplatne novine dele se širom zemlje: "Oteta država"

Jedine besplatne novine ponovo se nalaze u rukama građana širom Srbije, i to onih koji ama baš nigde ne mogu da pročitaju, pogledaju ili poslušaju šta se zaista dešava u njihovoj državi. Širom zemlje razgrabljene su Novine koje i ovoga puta donose tekstove koje, osim na par slobodnih i nezavisnih medija, ne možete nigde drugo da pročitate. Odštampane u rekordnom broju razgrabljene su za dva dana...

Na naslovnoj strani pod vinjetom ekskluzivno, a naslovom "Oteta država", tema broja je: Kako je nastao državni kriminalni klan i šta se zaista dešava u Srbiji.

Tu je i najnovije istraživanje stavova građana koji su jasni da Vučiću više ne veruju. Novine se u nastavku pitaju i čije su mafijaške starlete Mimi i Ajfonka, nedavno privedene na informativni razgovor?

Dalje, Novine se bave i crnim biserima naprednjačkih poslanika u lažnoj Skupštini gde perjanice vlasti napadaju i svih oružja političke neistomišljenike.

Takođe, jedna od tema je i poljoprivreda, odnosno nikad teža vremena za srpskog seljaka. Naslov sve govori: Selo gori, a Nedimović se šetka...

Pod vinjetom ludilo mozgda i naslovom "Ubijanje Srbije", jedan od tekstova donosi i ćutanje ministarke Irene Vujović na zagađeni vazduh i ubijanje reka.

Na poslednjoj strani Novine i naslovom "Zdravstvo u crnom" možete da pročitate zašto nam i kako lekari i zdravstveni radnici masovno umiru.

Tu su i podsećanja na Đilasovu pobedu na sudu nad Informerom, "greška u koracima" Košarkaškog kluba iz Kosjerića koji je odbio nepristojnu ponudu SNS, pitanje za Sandru Božić koliko hekar ima kvadrata...

I to sve u novim besplatnim, slobodnim i nezavisnim Novinama.

Do sledećeg broja.

Novine PDF

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati