Društvo i ekonomija

Direktno.rs

19. 03. 2021. 06:40 5

Milo uz pomoć "investitora" iz UAE stekao milijardu evra, koliko li vredi Beograd na vodi?

"Duško Knežević tvrdi da je Milo Đukanović uz pomoć lažnih investitora iz Ujedinjenih Arapskih Emirata stekao imovinu vrednu milijardu evra. Ako je Milo mogao toliko u nevelikoj Podgorici, koliko li vredi projekat Beograd na vodi. Predsedniče Vučiću?", pitao je Nemanja Šarović, lider pokreta Ljubav, Vera, Nada.

Šarović se oglasio na Tviteru, gde je podelio snimak video uključenja biznismena Duška Kneževića za televiziju Happy, gde je pričao o tome kako je predsednik Crne Gore stekao imovinu vrednu milijardu evra, te je tom prilikom otkrio da mu je savetovao da se skloni iz Podgorice.

- Ja sam rekao da su tu strani projekti koji se vode na imena "stranih investitora". To su hoteli, rizorti, kazina, tu je imovina Prve banke i svih povezanih kompanija i sigurno je ta imovina preko milijardu evra. Mislim da bi se Đukanović lako odrekao svoje političke funkcije i političkog uticaja, ali sigurno da ta imovina koju nije uspeo da proda i nije uspeo da napravi izlaz iz svega što je investirao, mislim da je to njegov najveći problem - rekao je Knežević, a onda i upozorio Đukanovića:

- Ali, vreme ne radi za njega. Svaki dan je za njega poguban, tako da sam mu ja pošteno savetovao da što pre napusti Crnu Goru jer ga čeka zatvor u Spužu. Može da ide u Emirate, nažalost ja sam ga odveo u Emirate i upoznao sa kraljevskom familijom iz Abu Dabija. Ja sam napravio najveće investicije sa Abu Dabu Kapital grupom, dao sam ulicu šeiku Zajedu u Podgorici, to je tada bilo kao zemljotres, jer zamislite da date jednom muslimanskom vođi ulicu u Podgorici - rekao je Knežević u priloženom video snimku.

U tom istom videu se tekstualno konstatuje:

- Duško Knežević je dao jednu ulicu u Podgorici šeiku Zaidu. Aleksandar Vučić je otišao korak dalje. Osnovnu školu "Rastko Nemanjić Sava", koja je dobila ime po prvom srpskom arhiepiskopu i prosvetitelju, preimenovana je u Halifa bin Zajed al Nahjan - glasi pomenuta poruka u video snimku, koji je na Tviteru podelio Nemanja Šarović.

Lider pokreta Ljubav, Vera, Nada zatim je postavio jasno pitanje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Duško Knežević tvrdi da je Milo Đukanović uz pomoć lažnih investitora iz UAE stekao imovinu vrednu milijardu evra. Ako je Milo toliko mogao u nevelikoj Podgorici, koliko li vredi projekat Beograd na vodi? Predsedniče Vučiću? - pitao je Šarović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati