Društvo i ekonomija

Direktno.rs

02. 03. 2021. 17:36 43

OP, OP Vučić pita Handanovića: Otkud ti 600.000 evra za stan?

Jedan po jedan, Stefanovićevi ljudi, a dojučerašnji SNS jastrebovi, lete iz Vučićevog gnezda. Novi naprednjak koji je ostao bez krila je Damir Handanović, član Glavnog odbora SNS, direktor Centra beogradskih festivala i dežurni i redovni pljuvač opozicije. Njega je danas režimski Alo napao i pitao: Otkud ti 600.000 evra za stan? Handanoviću su dani izgleda odbrojani.

Ništa nije pomoglo Damiru Handanoviću, ni to što se svojski trudio da se pljuvanjem Dragana Đilasa umili šefu, jednostavno našao se u nemilosti Aleksandra Vučića, koji mu je putem režimskog glasila poslao jasnu poruku - da mu je odzvonilo.

Glave je Handanoviću došla bliskost sa Nebojšom Stefanovićem i Aleksandrom Papićem, uostalom to je jasno stavljeno do znanja i naslovnom stranom u "Kuriru", obeležen je kao Stefanovićev čovek, što je danas još jednom potvrđeno, pa je, narodski rečeno, pušten niz vodu.

Uostalom, u pomenutom tekstu se jasno navodi da Vučić baš bliskost sa Stefanovićem zamera Handanoviću, pa se navodi:

- Damir Handanović, estradni autor i funkcioner blizak Nebojši Stefanoviću, dao je pravo bogatstvo za luksuzan stan u srcu Beograda. Uložio je u stan u elitnom delu Beograda čak 600.000 evra! Odakle ovom funkcioneru toliki novac biće predmet posebne istrage - navodi se u tekstu ovog tabloida.

Dakle, Damiru Handanoviću nije pomoglo ni to što je svim silama pljuvao Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde, što je bio preduslov da se napreduje kod "šefa" i da se zauzme što bolja pozicija u Srpskoj naprednoj stranci.

Šta je govorio Handanović o Đilasu:

- Kako je Đilas došao od 74.000 evra do 25 miliona u nekretninama, najbolje se može opisati kroz projekat replike Terazija koju su građani platili milione evra, a da nisu imali nikakvu korist. Pitam Đilasa gde su njegovi propali projekti i u čijim džepovima je završio novac građana . Đilas je pravio projekte koji nisu bili u interesu građana, ali se novac slivao u njegove džepove.

- Đilas i njegova lažna briga za narod. Prvo predstavlja svoj kvaziekonomski program, a onda kad se ugasi kamera otrči u Starbaks da pije kapućino i broji milione. Pozer.

- Đilas i Jeremić su krčmili Srbiju i punili džepove. A predsednik Vučić i kada je najteže misli samo na to kako da za svoj narod, za našu Srbiju učini najbolje! Hvala, predsedniče!

- Čak i hijena ima više dostojanstva i gospodskog ponašanja nego Dragan Đilas. Ali, naši postupci najbolje govore o nama. Da ima trunku stida, ne bi reč progovorio. Beda - samo su neke od reči koje je Handanović izricao na račun Đilasa.

Kao što se da primetiti, Damir Handanović, član Glavnog odbora SNS, nije birao reči kada se obraćao političkim neistomišljenicima, što mu je u jednom periodu donosilo napredak. Međutim, tom napretku je sada kraj, budući da se našao na Stefanovićevoj strani, što mu Vučić nije oprostio, već mu je "sasekao krila".

Posle svega, samo se postavlja pitanje - ko će biti sledeći?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 43

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati