Društvo i ekonomija

Direktno.rs

24. 02. 2021. 07:01 49

Toma Mona: Nemojte da me prodate, jeb... (VIDEO)

Snimak ljutitog ministra građevine, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića kako drži lekcije direktoru "Puteva Srbije" Zoranu Drobnjaku i putarima izazvao je smehotres i lavinu komentara na internetu. Međutim, to nije sve... U emisiji "Pregled dana" na Newsmax Adria prikazan je i nastavak kada Toma Mona misli da su ugašene kamere. Na tom snimku, koji je volšebno nastao, možemo videti Momirovića u elementu kako psuje i moli da ga "ne prodaju", a potom i kako se smeje uz tapšanje po ramenu sa Drobnjakom.

- Isti film, amaterski snimak. Obični ljudi snimali kopiju običnog čoveka kad je mislio da su ugašene kamere - navela je voditeljka Jelena obućina, a onda je šou mogao da počne.

- Hoću da se ovo sve završi, je**te, nemamo više vremena je**te, pa vi ste ovde došli kao Mesi je**te i Kristijano Ronaldo, daj završite to. Imate problem na tunelu? Pa nemoj da me zaj****aš bre, hoćeš ja da ti menjam sijalice. Stavite je**ne sijalice, pa nije to neka filozofija je**te. Nije ovo železnica, ne pravimo mi avione, je**te - govorio je Momirović, a potom nastavio:

- Hajde molim vas da to završimo, to mi je prvi penal, nemojte tu da me prodate. Ti si mi najsumnjiviji. Ako me zaj***te... - rekao je Momirović, da bi se potom uzajamno potapšao po ramenu sa Drobnjakom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 49

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati