Društvo i ekonomija

Direktno.rs

31. 01. 2021. 17:49 20

"TAJ MLADIĆ NIKAD NIJE OSUĐIVAN" Ovako je Vučić pričao o Saletu Rošavom!

Taj mladić je navijač Partizana. Oni su te večeri bili na dve strane. Moj sin je navijao za Zvezdu. Gledali su u kafiću utakmicu. Ništa nisu uradili. Taj mladić nikada nije gonjen ni za kakvu drogu ni za bilo šta. Nikada. Ni danas. Nikada. Gonjen je za tuče, dva puta, nikada pravosnažno osuđivan. Ovako je o Aleksandru Vidojeviću, zvanom Sale Rošavi pričao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kada je Krik objavio fotografiju Vučićevog sina Danila u društvu Vidojevića.

Podsetimo, portal Krik je u junu objavio sliku iz jednog beogradskog kafića na kojoj je Danilo Vučić sa Aleksandrom Vidojevićem i još nekoliko muškaraca gledao fudbalski derbi između Zvezde i Partizana. Vidojević je član Partizanove navijačke grupe "Janjičari", koju je vodio Aleksandar Stanković zvani Sale Mutavi, koju je nakon njegovog ubistva 2016. godine preuzeo njegov najbliži saradnik Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja.

Vest da je Belivuk uhapšen na aerodromu "Nikola Tesla" u petak je izazvala veliku pažnju javnosti. A samo nedelju dana pre, podaci Vijesti iz Uprave policije bili su da je sprečeno ubistvo Belivuka, koji se u tom trenutku nalazio kod jednog od vođa "kavačkog klana" Radoja Zvicera. Likvidacija je trebalo da bude izvršena u Tivtu, ali je policija osujetila plan kriminalne grupe. 

Kako je Krik pisao u junu, „Janjičari“ imaju veze u policiji i vladajućoj partiji, a članovi ove grupe obezbeđivali su i inauguraciju predsednika Vučića, kada su nasilno izbacili novinare sa ovog događaja.

Pucanje su vežbali u vojnoj streljani u društvu generalnog sekretara Vlade Srbije Novaka Nedića, prema tvrdnji Vojnog sindikata Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati