Društvo i ekonomija

R. Ć.

25. 01. 2021. 10:35 17

"KAD NADLEŽNI NE POSTAVLJAJU TABLE, JA ĆU": Alvirović očitao lekciju putarima (VIDEO)

Glavni urednik i voditelj emisije SAT na RTS-u, Mladen Alvirović očitao je lekciju putarima, postavivši putokazne table za Kraljevo i Kopaonik tamo gde ih nema! Naime, Alvirović je na svoju ruku odradio posao nadležnih, i time ih poprilično obrukao, iako kako kaže, zna da će ga "goniti" zbog toga.

- Kad neće oni čiji je to posao, moram ja da postavim table. Znam da ovo nije po zakonu i da me možda čeka kazna. Ali, neko je morao nešto da uradi! Kraljevo nije neka zabit pa da se ne zna gde je, a novi kružni tok na ulazu u grad iz pravca Adrana godinama nema tablu gde je Kraljevo (ni Kopaonik). Od Preljine nema znaka gde je Kraljevo, nigde. Godinama pričamo o toj temi, skrečemo pažnju u emisiji, ali ništa. Ne poznajem nikog u Kraljevu i nemam rodbinu tamo - čisto da se zna, napisao je na Instagramu Alvirović.

Na snimku koji je nastao vidi se kako Alvirović ljutito uz pomoć još jednog gospodina stavlja putokazne table tamo gde bi trebalo da stoje, ali zbog nemarnosti nadležnih, tamo ih nema.

- To je velika sramota, ako hoćemo turizam, treba bar putokaze, bar table da imamo! I danas ćemo, ako već nadležne nije sramota, mi da ispravimo tu sramotu. Evo doneli smo table za Kraljevo i Kopaonik i mi ćemo da ih postavimo - kazao je Alvirović u pomenutom videu. 

- Gospodin Alvirović pošteno je obrukao nadležne, i to sa debelim razlogom. Javašluk i nebriga putara je zaista prevršila svaku meru! - napisao je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja, koji je podelio Alvirovićev video na Tviteru.

Nakon obavljenog posla Alvirović kaže da zna da ono što je uradio nije legalno i da znakovi nisu baš po standardu i da je svestan da će ga nadležni sada "juriti" zbog toga.

U komentarima ljudi koji prolaze trasom gde su nove table postavljene, kažu da putari nisu uklonili table, pa da im se očito sviđa to što neko drugi obavlja njihov posao.

I dokle smo došli? Da građani rade posao onih kojim je te radna obaveza, i za šta ih narod plaća,

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati