Društvo i ekonomija

[ Izvor: Beta ]

21. 01. 2021. 09:40 3

Sad Vučić vratio 5.000 dinara penzioneru Deliću!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je 5.000 dinara penzioneru Miletu Deliću nakon što mu je Delić taj iznos namenjen kao pomoć penzionerima, vratio izražavajući protest zbog novca koji je država oduzela najstarijim sugrađanima.

Vučić je novac poslao poštanskom uplatnicom, sa adrese Andrićev venac 1, 18. januara ove godine, na isti način na koji je Delić njemu već u dva navrata vraćao jednokratnu pomoć za penzionere, piše list Danas.

Delić, instruktor letenja u penziji, privukao je pažnju šire javnosti kada je u novembru 2016. prvi put vratio Vučiću, odnosno državi, jednokratnu novčanu pomoć koja je isplaćena penzionerima u iznosu od 5.000 dinara, dok je na snazi bio Zakon o smanjenu penzija radi mera štednje.

Takav potez Delić je ponovio nedavno, u decembru ove godine, kada je država isplatila jednokratno 5.000 dinara penzionerima za pomoć u krizi izazvanoj pandemijom. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati