Društvo i ekonomija

[ Izvor: Beta ]

16. 01. 2021. 16:14 0

Prijavljivanje novinara za vakcinaciju do ponedeljka u podne

Vakcinacija novinara i drugih medijskih radnika protiv koronavirusa počeće u utorak, 19. januara, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS), a prijave će se vršiti na i-mejl adresu pres službe Vlade Srbije do ponedeljka, 18. januara u 12 časova.

U saopštenju te organizacije navodi se da redakcije treba da prijave zaposlene i angažovane koji rade na terenu ili su neophodni za rad medija, a za sve dodatne informacije treba da se obrate UNS-u na adresu press@uns.org.rs.

Spisak treba da sadrži imena i prezimena, jedinstvene matične brojeve i brojeve telefona novinara i medijskih radnika koji su prioritet za imunizaciju.
- UNS apeluje na kolege da u sačinjavanju spiskova vode računa o najugroženijim među nama, kao što su dnevne redakcije, novinari, snimatelji, fotoreporteri i drugi koji najviše vremena provode na terenu ili oni čije je zdravlje najugroženije iz drugih objektivnih razloga - dodaje se u saopštenju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da će medijski radnici biti uključene u prioritetne grupe za vakcinaciju. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati