Društvo i ekonomija

Direktno.rs

27. 12. 2020. 10:04 101

PINK oslobođen: Vučić je IZDAJNIK (VIDEO)

Jutros se na "Pinku" dogodilo čudo, sloboda je na momenat ugledala svetlost, tonac nije spustio regler, kamerman nije prestao da snima, gost je ustao i napustio studio uz "nikad više nemojte da me zovete, zovite izdajnike na čelu sa Aleksandrom Vučićem". Mali heroji su tu, među nama!

Bivši glavni obaveštajac Kriminalističke policije Slavko Nikić ušao je u žučnu raspravu sa nekadašnjim novinarom Milovanom Drecunom i voditeljima, sasuo im sve što misli uz reči da je "Aleksandar Vučić izdajnik srpskog naroda"!

- Drecun će da kaže onima koji su ga vadili iz rova da su bleferi. Drecun može onima sa kojima je on ratovao, a metka nije opalio, dezinformiše javnost. Ne može Drecun sa mnom tako da razgovara. Nije trebalo da me zovete, zovete one koji i danas lažu Srbe na KiM - rekao je Nikić.

Kada su voditelji pokušali da smire Nikića uz konstataciju da su ga oni doveli u emisiju, on im je poručio da "on nije Drecun da ga dovode".

- Nikad više nemojte da me zovete. Zovite one izdajnike na čelu sa Aleksandrom Vučićem. Doviđenja - poručio je Nikić pre nego što je napustio studio.

Voditelji su se nakon ove situacije izvinili gledaocima zbog "teških reči koje su upućene državnom vrhu", ali ovo izvinjenje i nije bilo upućeno gledaocima.

Moraće Predrag Sarapa i Irena Jovanović da se izvinjavaju nekom drugom. Samo da ne optuže tonca ili kamermana što na ovu slobodu nisu reagovali u stilu TV Pink.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 101

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati