Društvo i ekonomija

Direktno.rs

17. 12. 2020. 13:32 13

Žaklina odgovorila Šapiću: Još nas ne šamaraju

Malo Lukas maltretira mene, malo poslanici maltretiraju novinare N1 i Nove S, ali Bože moj, nema tu još konkretnih šamara - navela je na Tviteru Žaklina Tatalović, reagujući na objašnjenje lidera SPAS-a, Aleksandra Šapića, zašto nije reagovao na uvrede folkera, Ace Lukasa, upućene ovoj novinarki N1.

Predsednik Opštine Novi Beograd i lider SPAS-a pokušao je  da objasni zašto nije reagovao kada je pevač Aca Lukas na TV Pink u njegovom prisustvu vređao novinarku N1 Žaklinu Tatalović, navodeći da "ukoliko želimo da imamo ravnopravnost između polova, onda moramo da dozvolimo da mogu jedno drugom da kažu različite stvari", te da u studiju Lukas nikog nije ošamario, a on "okrenuo glavu".
- Gospođa Tatalović je odlučila da komentariše jednog od sagovornika. Ona je to uradila, moram priznati, na izuzetno pristojan način, dosta perfidan i kulturan, ali nema nikakve dileme da je bio pristojan. On (Lukas) je odlučio da joj odgovori na jedan nepristojan način, nekulturan i ne previše pametan, moram i to da priznam. Ali, kako da vam kažem, tu se sve završava. Ukoliko želimo da imamo ravnopravnost između polova, onda moramo da dozvolimo da mogu jednom drugom da kažu različite stvari, pa čak i na način na koji je to uradio gospodin Lukas. Meni nije bilo prijatno dok sam to slušao, ali ja njemu nisam ni staratelj, ni roditelj… Nije došla šminkerka da našminka Acu Lukasa, a onda joj on udario šamar, pa sam ja okrenuo glavu, nego prosto postoji motiv zahvaljući kome je on reagovao. Da li je reagovao primereno? Nije - izjavio je Šapić.
Podsetimo, folk pevač Aca Lukas bio je gost emisije Hit Tvit u kojoj je sramotno vređao novinarku N1 Žaklinu Tatalović i to na račun njenog fizičkog izgleda. Ostali gosti u studiju, Aleksandar Šapić i Zoran Ćirjaković, samo su ćutali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati