Društvo i ekonomija

Direktno.rs

08. 12. 2020. 22:11 10

"Neko je čovek, a neko Nebojša Krstić"

Napad Vučićevog glasnogovornika, Nebojše Krstića, na dr Radeta Panića i Igora Jurića, u kojem je rekao da je Panić borac protiv korone kao što je Igor Jurić protiv pedofila, izazvala je brojne negativne reakcije na društvenim mrežama. Javnost je ogorčena stepenom beskrupuloznosti naprednjačke perjanice, kojoj ništa nije sveto.

- Ne, ne. Nebojša Krstić ne misli. On zbori ono što mu se kaže. On je trbuhozborac velikog vođe - napisala je Ksenija.- Neko je čovek, a neko je Nebojša Krstić - kaže Pirotian.- Posle ovakve izjave treba da ga se odreknu svi prijatelji. Da ga se odrekne familija. Da ljudi prelaze na drugu stranu kada ga vide. Da ga se odreknu gazde. Ne znam da li sam video odvratniju izjavu ikada. Odvratna uvreda na najnižem nivou. Toliko odvratna da ide na dušu. Fuj - smatra Bane Raičević.- Dotični uživa u negativnim komentarima i time privlači pažnju. Ko je Nebojša Krstić u ovom društvu i šta predstavlja pa da se njegova reč ocenjuje na bilo koji način ?! Mislim da previše pažnje posvećujemo kako njemu tako i drugim Atlagićima - mišljenja je Igor Grbić.- Nebojša Krstić je toliko nebitan i nevažan lik da narod neće trošiti ni govnjivu motku na njega, ali će ipak biti veoma važno utvrditi po kom osnovu je Nebojša Krstić dobijao desetine miliona iz budžeta. Izjurićemo ih sve, do poslednjeg bota - napisao je Consigliere.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati