Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 12. 2020. 18:55 19

Krajišnici se odrekli Atlagića: To je samo Tuđman radio

Marko Atlagić je ovih dana, po ocenama mnogih, naneo ozbiljnu štetu Krajišnicima njegovim stavom da iz zemlje treba da odu čuveni glumac Bjelogrlić ili S. Sablić. Poslao je poruku da ljudi koji su rođeni u Srbiji i imaju njeno državljanstvo treba da budu proterani, kaže se u Fejsbuk objavi na stranici "Krajišnici".

- To je upravo radio režim Franje Tuđmana, koji je proterivao Srbe. Marko Atlagić je večiti funkcioner i izgleda mu nije stalo do običnih Krajišnika, kojima će zbog ovoga biti naneta moralna šteta. Zbog čega se služi Tuđmanovim metodama? Šta misle pratioci stranice "Krajišnici" - zapitali su sa ove stranice.

Napadi koje Marko Atlagić svakodnevno upućuje sa skupštinske govornice liderima opozicije i njenim simpatizerima, naišla je na žestoku osudu krajiških Srba, koji su nekada bili sunarodnici sa ovim SNS jurišnikom.

Među komentarima ozlojeđenih Krajišnika kaže se da je "Atlagić osramotio kraj iz kojeg je potekao, zvanje i stolicu na kojoj sedi". Konstatuje se da on "svađa Krajišnike sa braćom iz Srbije", i poziva se na njegov bojkot. Pominje se i da je "zidao kuću u Kumodražu kada je "pobegao" iz RSK, a da sada priča o moralu i patriotizmu".
Podsetimo, Atlagić je brutalno napao glumicu Jelisavetu Seku Sablić, optuživši je za manjak patriotizma, jer je u intervjuu NIN-u izjavila da je otadžbina tamo gde je dobro, a ne gde je sarma. Nastavivši sa otvorenim pretnjama osobama koje su stale u odbranu Sablićeve, Atlagić je poručio glumcu Draganu Bjelogrliću, da napusti Srbiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati