Društvo i ekonomija

[ Izvor: Beta ]

03. 12. 2020. 23:34 5

"Napad Atlagića na Seku Sablić? Nepotrebno"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je večeras da je bilo nepotrebno da poslanik Srpske napredne stranke Marko Atlagić napadne glumicu Jelisavetu Seku Sablić u Skupštini Srbije.

Vučić je za Radio-televiziju Srbije rekao da je "intervju Sablić za nedeljnik NIN bio čisto politički" i da se on ni sa jednim delom ne slaže, ali da je sve više od toga što je rekao Atlagić bilo nepotrebno.

- Upućujem izvinjenje svima kojima su upućene ružne reći i u svoje ime i u ime Srpske napredne stranke - rekao je predsednik Srbije.

A onda je brzo pokušao da opravda takvo ponašanje Atlagića.

- Pripadnici opozicije su vređali mnoge poznate ličnosti zbog iznetog pozitivnog stava prema SNS, kao što su Lazar Ristovski, Predrag Miki Manojlović, Svetislav Bule Goncić i Nenad Jezdić.

Govoreći o dijalogu vlasti i opozicije, Vučić je rekao da o tome treba pitati predsednika Skupštine Ivicu Dačića koji je najavio dijalog.

- Ja u tom dijalogu neću učestvati, na njihovu (pripadnika opozicije) sreću neće morati da sede sa izdajnikom - rekao je Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati