Društvo i ekonomija

Direktno.rs

01. 12. 2020. 12:06 17

Babićeva sekretarica i Pinkova pevaljka bljuje vatru po opoziciji i brani Cecu

Marija Jovičić, uzdanica Srpske napredne stranke koja je u svakom trenutku spremna da "proziva" sve one koji imaju drugačiji stav od vlasti i njenog šefa, inače, bivša sekretarica Zorana Babića i "Pinkova zvezda", otišla je korak dalje i usudila se da proziva Slobodana Prvanovića, naučnog savetnika na Institutu za fiziku.

Da nije tužno, bilo bi smešno. Međutim, kako su u Srbiji odavno poremećene vrednosti, kupovina i znanja i vaspitanja prečesta pojava, ne treba se čuditi što je Babićeva bivša sekretarica dala sebi za pravo da bilo šta kaže za Prvanovića.

- Definitivno nekim ljudima društvene mreže služe da leče komplekse. A, i da na površinu izbiju simptomi raznih bolesti koje se leče u adekvatnim ustanovama pod lekarskim nadzorom - napisala je Marija Jovičić, uz podeljen Prvanovićev tvit da promena sistema treba da liči na revanšizam, što znači da lustracija mora da postoji kada dođe do promene sistema i vlasti u Srbiji.

 

Međutim, bivša Pinkova pevačica se ovde nije zaustavila, nego je kao pravi glasnogovornik naprednjaka nastavila da vređa, pa je za Sašu Radulovića rekla da je "lud", a za profesora Prvanovića, "da ga je ludi Radule izabrao preko konkursa".

- Je l' ovoga ludi Radule onomad odabrao preko konkursa - zapitala se bivša Pinkova pevaljka.

Zašto bi se drugačiji rečnik od uličnog i očekivao. Međutim, ni ovo nije sve. Jovičićeva je, kao što i dolikuje jednoj bivšoj pevačici, podržala Svetlanu Ražnatović, zapitavši javnost "zašto hejtuju Cecu", a onda iznela i hvalospev na njen račun.

- Znači, ako si poznat i uspešan u svom poslu,  niko ne sme reč da ti kaže....Ne sme da ne deli tvoje mišljenje...Ti sve smeš. Ok, zašto onda hejtujete Cecu? Ona, bre, skupi ljudi na Ušću, koliko ne glasa na izborima za sve opozicione stranke, taman da se ujedine - napisala je bivša pevačica, verovatno žaleći što i ona ne može da održi neki koncert.

Vučićeva Srbija danas...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati