Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 11. 2020. 18:27 28

Vučić na sahrani Irineja govorio 13, a Tadić na sahrani patrijarha Pavla nešto više od minuta!

Skoro 13 minuta trajao je govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas na sahrani patrijarha Irineja, a nešto više od jednog minuta trajalo je obraćanje Borisa Tadića na oproštaju od patrijarha Pavla, kada je sadašnji predsednik kazao da Tadiću nije mesto nad odrom patrijarha i da ne treba da govori.

- Nije bilo mesto Borisu Tadiću da traži direktan prenos, pa da on učestvuje u iznošenju kovčega, to rade srpske vladike. Nije mu bilo mesto na sednici Sinoda, nije mu bilo mesto da govori posle vaseljenskog patrijarha. Bilo mu je mesto u prvom redu pored odra patrijarha - kazao je pre 11 godina tadašnji potpredsednik Srpske napredne stranke.

To reči, gle čuda, izgovorio je u emisiji na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, što je danas nezamislivo da se pripadnici opozicije pojave na televiziji koja pokriva čitavo područje zemlje.

I opet, Vučić nije poslušao sebe iz prošlosti.

Osim što je kao predsednik države 13 minuta govorio na sahrani patrijarha Irineja, podsećamo da je javnost u četvrtak od njega mogla da čuje sve o zdravstvenom stanju, intubaciji patrijarha, a vest o smrti Irineja eksluzivno je objavio na Instagramu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati