Društvo i ekonomija

Direktno.rs

09. 11. 2020. 12:47 4

"Šapić i Ćirjaković su lažni muškarci i intelektualci"

Ja kapiram da je Lukas bez love i da je dovoljno da mu završe kombinu i on ide i laje šta treba, videli smo to. Ali ona dva lažna intelektualca i lažna muškarca, što ćute pognutih glava... - prokomentarisao je sinoćnju emisiju "Hit tvit" Ivan Ivanović, novinar i voditelj TV emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Folk pevač Aca Lukas, bio je gost emisije Hit Tvit u kojoj je sramotno vređao novinarku N1, Žaklinu Tatalović, i to na račun fizičkog izgleda. Ostali gosti u studiju, Aleksandar Šapić i Zoran Ćirjaković, samo su ćutali. 

- Dve piz.. - konstatovao je Ivanović.
Da u medijskom prostoru u Vučićevo doba ne postoje nikakvi profesionalni i etički uzusi, svedoči i sinoćnja emisija "Hit tvit" na TV Pink u vlasništvu DJ Žeksa, najvernije sluge režima. 

- Žaklina Tatalović se podsmeva svemu i svakome, ja sam ekspert za ovo, na koju će televiziju da ode kada je drugi muškarci kojima se sveti, da bi se osvetila, pogledajte sliku, da vidimo kako izgleda - govorio je nepovezano Lukas dok je voditeljka pokušavala da ga prekine.
- Hoćemo da vređamo, hoćemo - nastavio je Lukas u svom tonu.

Ioako nije bio najrazumljiviji, spomenuo je i plastične operacije, ignorišući upozerenja voditeljke da prestane sa vređanjem novinarke.Ono što je posebno izazvalo ogorčenje jeste ponašanje ostala dva gosta. Međutim, Ćirjakoviću, bivšem predavaču na Fakultetu za medije i komunikacije, seksistički komentari nisu strani, jer je sam praktikovao takav govor, zbog čega ga je grupa uglednih žena optužila da ih je u dužem vremenskom periodu izlagao proganjanju, nasilju na društvenim mrežama i seksističkim uvredama.
Ipak, ćutanje dr Šapića, novopečenog koalicionog partnera Aleksandra Vučića, inače i bivšeg vaterpolo reprezentativca, pokazuje svo moralno dno koje smo dotakli pod naprednjačkim režimom.
- Jedan je profesor, drugi je doktor. Čime pizdunsko obnašanje dobija na težini - prokomentarisao je novinar Slaviša Lekić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati