Društvo i ekonomija

Direktno.rs

01. 11. 2020. 08:39 6

Amfilohijeva Crna Gora se "zahvalila" Vučiću da govori na sahrani

Do pre samo nekoliko dana beogradski mediji čiji je glavni urednik Aleksandar Vučić satanizovali su i linčovali mitropolita Amfilohija, zato što je bio protivnik aktuelne vlasti u Srbiji i čovek koji nije dao da se izda Kosovo i Metohija. Danas, ti isti mediji i predsednik Srbije oplakuju Amfilohija!

Vučić je u Crnoj Gori, ali njegove namere da održi govor na sahrani mitropolita, neće se dogoditi. "Zahvalili"  su mu se pored Episkopskog saveta i episkopi Joanikije, Metodije, Atanasije Jevtić i Atanasije Rakita, celokupno sveštenstvo i monaštvo decenijama stradalne Crne Gore. Oni koji su bili uvek uz svog čuvara i koji su znali ko mu je vera a ko nevera. 

Vučić neće održati govor jer mu i tamošnje pristalice Amfilohija i novih crnogorskih pobednika izbora to ne daju!  

Većina Crnogororaca ne podržava odnos aktuelnog predsednika Srbije prema Crnoj Gori, Kosovu i Metohiji i svim onim što ga "krasi" proteklih osam godina. Građani to prepoznaju...

Još se pamti Božić 2020, kada je Vučić hteo da pokupi političke poene i dođe u Pljevlja na litije, ali je, na sreću, bio sprečen od, naravno, Amfilohija, i Gojka Perovića, rektora Cetinjske bogoslovije, koji su mu poručili da nije u ovom trenutku dobrodošao.

I na kraju, preko svojih beogradskih medija čiji je Vučić glavni urednik, nastao je linč i satanizacija Amfilohija Radovića, iskrenog borca za srpstvo, sinhronizovano pljuvanje i vređanje slično onom kroz koje prolaze politički neistomišljenici Vučića u Srbiji.

Kulminacija licemerja jeste oplakivanje Amfilohija, koji je preminuo u 83. godini. Toliko o dobrim namerama, i svemu onome po čemu je prepoznatljiva srpska vlast.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati