Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 10. 2020. 22:10 5

"Reporteri bez granica": Gojković da osudi napade na Ivanovića

Organizacija "Reporteri bez granica" traži od nove ministarke za kulturu i informisanje, Maje Gojković, da osudi uvrede na račun voditelja Ivana Ivanovića, koje mu je uputio Ratko Dmitrović, novoizabrani ministar za brigu o porodici i demografiju.

- Uvređen od strane ministra za porodicu, Ratka Dmitrovića, TV voditelj, Ivan Ivanović, kritičan prema vladajućoj partiji, oklevetan je od strane provladinih tabloida kao "lažni novinar". Reporteri bez granica traže od nove ministarke kulture, Maje Gojković, da osudi napade - stoji u objavi na Tviteru ove organizacije.
Podsetimo, novoizabrani ministar za za brigu o porodici i demografiji, Ratko Dmitrović, demonostrirao je uličarske manire i rečnik svojstven onima koji su ga u oberučke prihvatili kao saradnika u vlasti.
- Ivan Ivanović, zvani Čivava, potpuno neosnovano strahuje od Gorana Vesića. Vesić u Beogradu nije nadležan za šintere. P.S. Znam da neki od vas će reči da ovo nije novo, ali moraš ponekad da otreseš nogu. Nakupi se - potrudio se Dmitrović da u velikom stilu uđe u istu ekipu sa naprednjacima i da se dodvori Goranu Vesiću.
Ivan Ivanović koji je i sam na svojoj koži osetio "blagodeti" Vučićeve demokratije, oštar je kritičar aktuelnog režima, što bahata i diktatorska vlast u Srbiji ne može da podnese. To je bio još jedan u nisu pritisaka na novinare i slobodu medija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati