Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 09. 2020. 09:24 31

Tepić Grčiću: Objasnite narodu zašto je EPS u rasulu

Poštovani direktore Grčiću, Imajući u vidu da ste naš državni gigant EPS doveli do finansijskog, kadrovskog i sistemskog rasula, da ste amaterskim i burazerskim rukovođenjem izazvali nepopravljivu štetu po građane i zaposlene koji će platiti cenu vašeg neznanja, ali i ceo elektroprivredni sistem, tražim da me kao predstavnicu građana primite na sastanak da o ovome razgovaramo pred građanima javno. Oni, koji Vas plaćaju, moraju znati šta i koje to poslove kome dodeljujete, dok je preduzeće pred bankrotom - napisala je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić u pismu v.d. direktoru EPS-a Miloradu Grčiću.

- Verujem da do kraja ove nedelje možete da se pripremite za ovaj sastanak i odgovorite građanima zašto je EPS ponovo gubitaš i kakve će sve posledice trpeti i građani Srbije i zaposleni EPS-a zbog katastrofalne finansijske situacije u EPS-u. Toliko naša javnost zaslužuje, u najmanju ruku. Vi i ja pred novinarima, svako sa svojim viđenjem problema, ali i rešenja, jer cenim da ga imate - navela je Tepić.

Ona je navela da očekuje da Grčić sastanak zakaže sastanak najkasnije do sledećeg ponedeljka.

- Uverena da se ne plašite javnosti i da ćete vašu kancelariju direktora otvoriti za nas, očekujem da nam zakažete javni sastanak najkasnije za ponedeljak 5. oktobra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati