Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 09. 2020. 17:01 5

SSP: Da li bi se zataškalo prebijanje da je žrtva bliska vlasti?

Na pitanje koje je postavila Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, da li su, kako i zašto policija i tužilaštvo omogućili Ivanu Kontiću da pobegne iz Srbije nakon što je divljački prebio čoveka, javio se triling SNS-asova, u sastavu: Maja Gojković, koja je ugasila svetlo u Skupštini Srbije, gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, za koga niko ne zna kada je i kako završio fakultet kojim se hvali, i izvesna Biljana Popović Ivković, poznata po tome što je oca zverski ubijene Tijane Jurić pitala gde je bio kada mu je dete ubijeno - navela je Stranka slobode i pravde.

Svojim besmislenim izjavama, kako ističe SSP, ovaj "triling naprednjačkih asova" pokušava da, po oprobanoj matrici, zataška sukobe režimskih klanova, u kojima su žrtve svi oni koji nisu deo režimske hobotnice koja je otela državu od građana.

- Pitamo ove dežurne Vučićeve trovače javnog mjenja da li bi na isti način pokušavali da sakriju divljaštvo huligana Ivana Kontića da je nekim slučajem žrtva neko ko je njima blizak - zaključuje se u saopštenju SSP.

Podsetimo, slučaj zverskog prebijanja iz Novog Sada od 24. avgusta koje je zgrozilo Srbiju, otkriveno je tek 11. septembra kada je objavljen snimak na društvenim mrežama. 

Policija se tek onda oglasila o ovom slučaju, a spekuliše se da je nasilnik Ivan Kontić (30) koji je brutalno pretukao Miljana Mandića (28), za to vreme prebegao u Crnu Goru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati