Društvo i ekonomija

15. 09. 2020. 20:16 11

"Ljudima dele otkaz, da bi zaposlili SNS kadrove"

Danas kada slavimo dan slobode i jedinstva u Srbiji prosvetni radnici ostaju bez posla samo zato što nisu deo SNS. U osnovnoj školi u Blacu profesora srpskog jezika Vladimira Lapčevića isterali su sa posla i na njegovo mesto doveli bibliotekara kome je jedina preporuka to što je iz SNS - istakao je u Leskovcu zamenik predsednika SSP Borko Stefanović, uz napomenu da je sve što Vučić priča, čista laž.

Stefanović je naglasio da će Stranka slobode i pravde, kada dođe na vlast osigurati posao za sve prosvetne radnike, i naglasio da nikad više partijska knjižica neće biti uslov za posao.

Tokom razgovora sa građanima iz više opština sa juga Stefanović je pitao da li oni mogu da posvedoče da imaju više da troše kako to kaže zvanična režimska statistika i naglasio da je to, još jedna obmana Republičkog zavoda za statistiku na čelu sa Miladinom Kovačevićem.

Stefanović je istakao da Stranka slobode i pravde ima plan za dobar život na jugu Srbije i precizirao:

- Taj naš plan se zasniva na ulaganju u poljoprivredu i proizvodnju hrane. Umesto što uvozimo paradajz i krastavac odavde ćemo da izvozimo ajvar u ceo svet. Umesto što u zelenim oazama prave fabrike u kojima za bedne pare naši ljudi motaju kablove, napravićemo otkupne stanice i pogone za proizvodnju hrane i tako iskoristiti potencijal čitave ove regije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati