Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova S ]

13. 08. 2020. 15:14 36

"Vučićeva supruga kupila stan od tajkuna"

Zanimljiv je način na koji je Vučićeva supruga došla do stana u Belvilu i to bi u nekim zemljama bio signal tužilaštvu da malo pogleda celu tu stvar, kaže Stevan Dojčinović, glavni i odgovorni urednik KRIK-a, osvrćući se na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se njegova imovina nije uvećala od 2012. godine ni za dinar.

- Moja imovina se nije uvećala od 2012. godine, ni za jedan jedini dinar - izjavio je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Da je naprednjački lider i aktuelni srpski predsednik po ko zna koji put obmanuo javnost, obelodanjuje i Stevan Dojčinović iz KRIK-a, u izjavi za NewsmaxAdria.

- To što je predsednik rekao nije tačno, on to stalno ponavlja, ali to je neistina. Njemu se jeste uvećala imovina, otkad je došao na vlast za dva stana i jednu garažu. Ta oba stana se nalaze u naselju Belvil, gde su prilično skuplji kvadrati. Garsonjeru je on kupio, a drugu njegova sadašnja supruga. Oba stana su jedan do drugog - kaže Dojčinović.

Glavni urednik KRIK-a iznosi da je Vučić kupio garsonjeru veličine 30 m2, dok je njegova supruga uzela stan veličine više od 100 m2.

- Ona je svoj stan kupila od jednog od novokomponovanih tajkuna, koji su posle dolaska Vučića na vlast postali stvarno bogati. To je biznismen Slobodan Kvrgić, koji je poznat po tome što je vlasnik radnja "Win Win" - izjavio je Stevan Dojčinović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 36

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati