Društvo i ekonomija

[ Izvor: Beta ]

23. 07. 2020. 09:34 0

Građanski preokret: Poštovanje za one koji dignu glas protiv moćnika

Udruženje Građanski preokret saopštilo je danas da podržava zahteve lekara potpisnika apela "Ujedinjeni protiv kovida", osuđujući pokušaje njihovog nipodaštavanja što čine vlasti i uvrede kojima ih izlažu tabloidi.

"U Srbiji je previše zastrašenih klimoglavaca i ćutljivih oportunista. Upravo zbog toga, oni koji dignu glas protiv bahatih moćnika, zarad rasvetljavanja istine i zaštite svoje profesije, časti i morala, zaslužuju maksimalno poštovanje i principijelnu podršku", naveli su u saopštenju iz Gradjanskog preokreta.

Oni su naveli da je krajnje vreme da građani počnu jasno i bez ustručavanja da govore ono što misle, da u tome budu istrajni i međusobno solidarni.

"Samo na taj način će postati nosioci suverenosti i gospodari svoje sudbine. To je i put ka ponovnom uspostavljanju otete slobode i demokratije u Srbiji", piše u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati