Društvo i ekonomija

Direktno.rs

21. 07. 2020. 13:55 46

ŠTA ČEKA VUČIĆA DO DIPLOME TRENERA Dijagnostika, Anatomija, Psihologija i Pedagogija u sportu...

Glavna vest prošle nedelje jeste da je predsednik Aleksandar Vučić po drugi put upisao fakultet! Dok je zemlja pogođena epidemijom koronavirusa i broj zaraženih raste iz dana u dan, predsednik će u oktobru sesti u salu amfiteatra Visoke sportske i zdravstvene škole (VSZS) gde će vredno učiti za predstojeće ispitne rokove.

Sa velikim entuzijazmom Vučić će kroz tri godine ostvariti svoje snove i postati košarkaški trener! Na tom putu u prvoj godini studiranja čekaju ga teški i ozbiljni predmeti poput Anatomije, Pedagogije sporta, Fiziologije i Psihologije sporta...

U drugoj godini ga očekuju teži predmeti kao što je Biomehanika sporta i Sportska medicina i već tad će učiti osnove sporta.

Već u trećoj godini predsednik će se susreti sa predmetima kao što su Fizička priprema, Dijagnostika u sportu, ali imaće više izbornih predmeta, poput Ishrane, Programiranja i vođenja treninga u sportu i Skautinga u sportu.

Tokom tri godine studiranja praksa je obavezna, te se građani pitaju da li će predsednika dočekati poseban tretman, s obzirom na to da mora voditi državu.

O njegovoj sposobnosti da tokom jednog dana uči za ispite i da se pita o unutrašnjim i spoljnopolitičkim pitanjima države, analitičar Zoran Stojiljković je za Direktno.rs kazao da je za svaku pohvalu što je Vučić pokazao takvu vrstu energije i entuzijazma da studira.

- Za svaku pohvalu je ta vrsta entuzijazma i energije da se pokaže da se studira i zna nešto čime čovek voli da se bavi, ali imajući u vidu prirodu studija, pitanje je kako će da uklopi svoje brojne obaveze. Želim mu sve najbolje, ali pod uslovom da radi kao i drugi. Priroda tih studija je takva da to nije moguće kroz neke oblike onlajn nastave i izvan nekog tretmana koji je vezan za tretman drugih studenata - rekao je Stojiljković. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 46

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati