Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 07. 2020. 10:14 64

VELIKI DAN ZA KOŠARKU Vučić ide u trenere

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postao je student Visoke sportske škole strukovnih studija i vratio se u školsku klupu, ali i dozvolio sebi da ispoštuje jedno od retkih obećanja koje je tokom političke karijere izneo, budući da je velika većina njih ostala da visi u vazduhu.

- Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova - napisao je Vučić na Instagram profilu.

Ovim će Vučić, kako kaže, ostvariti svoju davnu želju da postane košarkaški trener za klince, a verovatno i želju predsednika KK Crvena zvezde Nebojše Čovića.

 

- Kad Saša Obradović ode, Vučić će biti trener Zvezde osam godina! Time bi Zvezda složila svoju kadrovsku politiku - rekao je Čović, približivši ovim zlurade komentare o Vučiću kao "bogu i batini", "prvoj dami", "vrhovnom komandantu", ambasadoru svega i svačega, kao i spaciosu vaskolikog naroda srpskog. 

Takođe, predsednik će svoje sposobnosti da "lupa" bananu klincima dovesti do savršenstva, te mu neće biti ravnog u pobeđivanju onih 40 godina mlađih i za metar i kusur nižih od sebe. Jer, čovek se školovao.

Nije zgoreg ni upitati kad se održava nastava, koliko je uklopljiva u obaveze predsednika republike, je li kojim slučajem fleksibilna kao predavanja u Sava centru i hoće li predsednik plaćati školarinu od svoje plate ili će mu možda pomagati roditelji i brat kao studentu?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 64

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati